Blue Dot Energy

De Blue Dot Energy activeren en versterken

Help jezelf of anderen te genezen

Met behulp van de Blue Dot Energy leer je hoe je het zelfhelend vermogen van het lichaam kunt activeren en versterken. Met Regenesis-Touch overtreft dit élke methode om te kunnen helen waarmee je ooit in aanraking bent gekomen. Of je dit nu voor jezelf doet over anderen; familie, vrienden en/of cliënten, je kunt iedereen helpen.

Regenesis-Touch maakt gebruik van de Blue Dot Energy.
Wat is dat en hoe gebruik ik het?

Een bevrucht eitje wordt een foetus door zichzelf voortdurend te delen. Als er tweeëndertig cellen zijn begint de foetus selectief zelf te scheppen. Dit is gebaseerd op het DNA-patroon, de unieke blauwdruk die in elke cel aanwezig is. Dit proces is bij de geboorte nog niet voltooid. Als de baby ongeveer vijf - zes maanden oud is, gaat deze cellulaire energie slapen in de vorm van de kleine blauwe stipjes binnen in elke celkern.

Deze kleine blauwe stipjes, de Blue Dot Energy, hebben wij dus allemaal in ons eigen lichaam. Een beoefenaar leert dan ook deze Blue Dot Energy bij zichzelf te activeren. Hierdoor worden energie blokkades, die zich vaak als ziekten manifesteren, opgelost. Zieke cellen worden weer geregeneerd naar gezonde cellen.

De Blue Dot Energy kan ook een zeer positieve invloed hebben op de emotionele balans van iedereen die deze energie weer leert opwekken. Als behandelaar van elke andere energetische methode kun je de Blue Dot Energy van Robert Rasmusson gebruiken om een extra krachtige energie over te brengen naar de cliënt om het hele effect te versterken en te versnellen.

Blue Dot Energy is al in een foetus

De bron van de Blue Dot Energy

BLUE DOT ENERGY

In de workshop leer je hoe je de Blue Dot Energy kunt laten ontwaken en activeren.

​Je leert om de Blue Dot Energy in al je cellen in je lichaam te activeren en via je handen naar buiten te laten stromen. Als je voor het eerst gebruik maakt van de Blue Dot Energy, wordt dit vaak omschreven als een levensveranderende ervaring. Er worden nieuwe frequenties gebruikt die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, en/of spiritueel niveau. 

Hoe snel werkt het en moet ik mij er op voorbereiden?

​Je hoeft je er niet op voor te bereiden. Iedere ervaring met de Blue Dot Energy is uniek. Heling kan al plaats vinden tijdens de workshop of later in een eigen sessie thuis. Soms duurt heling wat langer. Het kan zijn dat heling plaats vindt in de vorm waaraan je had gedacht of in een vorm die je nooit had kunnen bedenken; een vorm die het universum speciaal voor jou bedacht heeft. Heling vindt plaats in een oogwenk. Wat tijd nodig heeft is jouw (onderbewuste) besluit om de genezing te accepteren.

​Is het moeilijk te leren?

Helemaal niet! Het is slechts een kwestie van focus en oefening; tijdens de workshop oefen je met je medecursisten en met de bijgeleverde Audio CD kun je thuis verder gaan oefenen.

Wat moet ik doen om beter te worden?

​De beste manier om een heling te verwelkomen is een afwachtende houding zonder verwachtingen of gehechtheden. Bij de Blue Dot Energy hoef je je hoofd niet helemaal leeg te maken of te proberen nergens aan te denken. Veel mensen vinden het moeilijk om nergens aan te denken. Gedachten zijn er altijd, zijn altijd in beweging... ze horen bij je. Je zult merken dat tijdens een sessie het steeds makkelijker wordt je bewust te zijn van wat zichzelf aandient binnen jouw aandacht. Er komt vanzelf een moment dat je wordt uitgenodigd naar binnen te gaan en de reis door je lichaam te maken, waardoor heling kan plaatsvinden. De CD die je bij de workshop krijgt leidt je door het proces heen.

​Jij kunt het echt zelf!

​Wat jij met jezelf en door jezelf kunt bereiken is uniek, dat kan niemand anders beter. Al het andere en opgelegde zal jouw vermogen om te helen verstoren.

Niet sturen maar loslaten!

​Wanneer je klaar bent om het doel los te laten en niet probeert om de ervaring te 'sturen' of te versterken, ben je klaar om te ervaren wat de Blue Dot Energy anders maakt en ben je klaar om te helen.

Hoe lang en hoe veel of vaak moet ik het doen?

Ga gewoon net zolang door tot je de resultaten ziet en voelt. Iedere sessie is uniek; bij iedere sessie gebeurt iets anders. Het is een voortdurend proces wat je weer kunt oppakken als je het nodig hebt.

DE BLUE DOT ENERGY METHODE OVERTREFT ELKE METHODE VOOR ZELFHELING WAARMEE JE OOIT IN AANRAKING BENT GEKOMEN.