Inhoud Healing opleiding

Inhoud Regenesis-Healing Opleiding

De jaaropleiding Regenesis-Healing gaat veel verder dan waar de basisworkshop is opgehouden. Vergelijk Regenesis-Touch met een kaart met alleen snelwegen. Regenesis-Healing is dan super gedetailleerd met alle 'zijweggetjes' erop. Je leert díe handposities die het meest effectief zijn en zoals Robert Rasmusson dit in zijn tijd al deed.

De inhoud van de vier workshop-weekenden geeft je in elk geval een goed idee wat je allemaal leert.

Inhoud Regenesis-Healing Therapie, workshop I en II

In workshop I behandelen we in detail het gehele beendergestel. Van het hoofd tot en met de tenen en meer. Je leert hoe je de meest complexe problemen in het beenderengestel, inclusief de spieren en zenuwen, kunt aanpakken. Robert Rasmusson laat ons manieren zien die je waarschijnlijk nooit bedacht zou hebben. Tot in het kleinste detail leer je vele handposities die fysieke ervaringen en verbeteringen geven, die nauwelijks denkbaar zijn.
 Als je deze workshop hebt gedaan is je kennis om cliënten te helpen met, aan het beenderengestel gerelateerde, fysieke problemen enorm toegenomen.

In workshop II gaan we uitgebreid in op de werking en functie van alle organen, klieren en het endocriene systeem. Verder leren we het gehele chakra systeem in balans te brengen.

Gedetailleerde behandelingen workshop I

Geavanceerde uitlijn methode voor het weer in balans brengen van lichaam en geest - De Draaier en de Atlas, uitgebreide posities rechtzetten van het bekken - Behandelingen van o.a. de cervicale, thoracale en lumbale wervels - De schouderbladen - Het sleutelbeen - De voorkant van de ribbenkast - De buitenste positie van de ribben - De voorkant van het darmbeen - De voor- en achterwaartse kanteling van het bekken - De psoas - De onderkaak - De schedelnaden die invloed hebben op de vorm van het hoofd - De slapen - Hernia, ischias etc. - De zenuwbanen, de benen. - En nog veel meer...

Gedetailleerde behandelingen workshop II

Uitleg en behandelingen van o.a. het hart, de longen, de bronchiën. - De lever, de galblaas, de nieren en de blaas. - Het urinewegstelsel, de eierstokken en eileiders, de baarmoeder, de baarmoeder / vaginale zenuwknoop en de prostaatklier. - De milt en de alvleesklier. - De maag en twaalfvingerige darm / nuchtere darm, de dunne darm en de klep van Bauhin. -  De dikke darm en de endeldarm.
 - Het endocriene systeem (immuunsysteem), de thymusklier, de thalamus en hypothalamus, de hypofyse, de schildklier, de bijschildklieren, de pijnappelklier, de bijnieren en bijnierschors. - En nog veel meer.

Inhoud Regenesis-Healing Therapie, workshop III en IV

Deze workshops zijn ontwikkeld voor gevorderden die de eerste twee workshops met succes hebben gevolgd. Je bent daarom bekend met de methoden en handposities van het beenderengestel en organen. In deze workshops wordt je kennis en intuïtief begrip van het proces van Energy Healing uitgebreid en verdiept. Ook hier geldt dat je deze workshops kunt volgen voor je eigen genezing of persoonlijke ontwikkeling. Je kunt later altijd nog je certificering behalen wanneer je dat wilt.

In de workshops III en IV wordt uitleg gegeven over en geoefend met geavanceerde technieken. Ook krijg je informatie over de toepassing van de verschillende procedures voor specifieke mentale, fysieke en emotionele storingen. Hiermee vergroot je de therapeutische effecten van Regenesis-Healing. Aangenomen wordt dat de cursist van dit werk voor gevorderden voldoende kennis en vaardigheden heeft opgedaan om de geleerde methoden te herkennen en toe te passen, om zo tezamen met de aanvullende informatie, de therapeutische effecten van Regenesis-Healing te vergroten.

Gedetailleerde behandelingen workshop III

Energy scannen en intuïtie: het vinden van nieuwe energie punten. - Nieuwe dimensies ontdekken. - Afstandshealing. - Uitleg en behandeling van o.a. littekenweefsel. - Alle soorten hoofdpijn. - Het lymfesysteem. - Trauma's, emotioneel en fysiek. - Mentale/geestelijke en emotionele condities. - Autisme, ADHD etc. - Allergieën, Leaky Gut syndroom. - Depressie, manische depressiviteit en borderline. - Diabetes. - Chronische ziekten en MS, kanker. - Behandelen in teamverband. - En nog veel meer...

Gedetailleerde behandelingen workshop IV

Het ontwikkelen van methoden. - Denken in termen van alle systemen die betrokken zijn bij een bepaald probleem. - Het houden van een intakegesprek. - Het maken van een behandelplan Regenesis. - Uitleg en behandeling van onder andere; oksel, schouder, bursitis, tennisarm, frozen shoulder, carpaal tunnel syndroom enz. - Onderste extremiteiten. – Middenrif. – Praktijkbehandeling. - Behandelen in teamverband. - En nog veel meer............ 

Inhoud Regenesis-Healing jaaropleiding

Voor nog meer informatie, kijk op Quantum-Academy.net