Oefendagen in Roermond voor iedere (oud-) cursist.De oefendagen zijn er voor iedereen die een workshop Regenesis-Touch of de jaaropleiding Regenesis-Healing gevolgd heeft, of nog volgt. Je kunt ook gerust komen als je de workshop of jaaropleiding elders hebt gedaan, zoals in Huizen of België .


Regenesis-Touch

De workshop Regenesis-Touch is een interactieve workshop. Als cursist oefen je veel op en met elkaar. Natuurlijk kun je na het volgen van de workshop direct ook anderen gaan helpen genezen. Veel cursisten van Regenesis-Touch vinden het echter prettig om juist nog bij elkaar een aantal keren te oefenen; zoals de handposities doornemen, de reacties begeleiden, etc. Maar ook het delen van verhalen en ervaringen is een belangrijk onderdeel. 

Regenesis-Healing

Voor Nederland wordt in Huizen de jaaropleiding  Regenesis-Healing gegeven. In Belgie is de jaaropleiding in Kortenberg.  Volg je deze opleiding, dan kun je nu ook in Limburg terecht voor de oefendagen. Deze gelden dan ook voor het documenteren van een behandeling met een medestudent. Voor het downloaden van het formulier ‘behandeling medestudent’ klik hier.

Oud Regenesis cursisten

Is het al een poos geleden dat je de workshop hebt gevolgd? Wil jij misschien je kennis van Regenesis weer eens opfrissen? Weer eens met gelijkgestemden ervaringen uitwisselen? Zelf eindelijk ook weer eens een behandeling krijgen? Ook hiervoor zijn de oefendagen bijzonder geschikt.

Begeleiding

De oefendagen worden altijd begeleid door zeer ervaren trainers en er is vrije inloop, je hoeft je dus van tevoren niet aan te melden, maar een berichtje als je komt is wel zo prettig.


De openingstijden voor de oefendagen in Roermond zijn op veler verzoek aangepast en zijn altijd op een maandag en van 11 tot 18 uur. De bijdrage is € 25,-. Neem je zelf je eten mee? Klik voor de oefendagen in Huizen en voor België.

Openingstijden

De openingstijden voor de oefendagen zijn op veler verzoek aangepast en zijn  van 11:00 uur tot 18:00 uur. De bijdrage is € 25,-.   

Neem zelf je eten mee en..........Let op: de oefendagen zijn in Roermond altijd op een maandag!  

Data oefendagen in Roermond

Regenesis-Touch oefendagen in Roermond

Maandag 28 oktober 2019  van 10:00 tot 17:00 uur

Maandag ​​ 9 maart 2020      van 10:00 tot 17:00 uur

Maandag 22 juni 2020         van 10:00 tot 17:00 uur

Maandag 9 november 2020  van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie Roermond
LinZZ, Zentrum voor Inspiratie
Maria Theresialaan 1A, 20AJ Roermond

Klik hier om naar de workshop locatie te gaan

Routebeschrijving
Voor een routebeschrijving klik op de link "Grotere kaart weergeven" in het onderstaande kaartje. De kaart vult verschijnt nu in een nieuwe tab. Klik dan links bovenaan op route en vul uw adres in, U krijgt dan de snelste route naar Roermond te zien.