Oefendagen

Oefendagen voor iedere (oud-) cursist


De oefendagen zijn er voor iedereen die een workshop Regenesis-Touch of de jaaropleiding Regenesis-Healing gevolgd heeft, of nog volgt. Je kunt ook gerust komen als je de workshop of jaaropleiding elders hebt gedaan.

Regenesis-Touch

De workshop Regenesis-Touch is een interactieve workshop. Als cursist oefen je veel op elkaar. Natuurlijk kun je na het volgen van de workshop direct ook anderen gaan helpen genezen. Veel cursisten van Regenesis-Touch vinden het echter prettig om juist nog bij elkaar een aantal keren te oefenen; zoals de handposities doornemen, de reacties begeleiden, etc. Maar ook het delen van verhalen en ervaringen is een belangrijk onderdeel. Daarnaast leer je ook van de cursisten die met de jaaropleiding bezig zijn, een welkome aanvulling dus.

Regenesis-Healing

Wil je Regenesis-Healing Practioner of Regenesis-Healing Master Practioner worden? Gebruik dan de oefendagen voor het documenteren van een behandeling met een medestudent. Voor het downloaden van het formulier ‘behandeling medestudent’ klik hier.

Oud Regenesis cursistenIs het al een poos geleden dat je de workshop hebt gevolgd? Wil jij misschien je kennis van Regenesis weer eens opfrissen? Weer eens met gelijkgestemden ervaringen uitwisselen? Zelf eindelijk ook weer eens een behandeling krijgen? Ook hiervoor zijn de oefendagen bijzonder geschikt.

Begeleiding

De oefendagen worden altijd begeleid door zeer ervaren trainers. Er is vrije inloop, je hoeft je dus van tevoren niet aan te melden.
De bijdrage is € 25,-. Zorg je wel zelf voor je lunch?

Oefendagen in ​De Oude Abdij, Kortenberg

Vrijdag 12 juni 2020            10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag 11 september            10:00 tot 17:00 uur

Wil je al eerder met begeleiding van de trainer op mede-cursisten oefenen? Dat kan ook in Nederland te Roermond;
centrum LinZZ, Maria Theresialaan 1a.
Kijk ook op www.Regenesis-Touch-Limburg.nl

Oefendagen bij LinZZ te Roermond

Maandag 9 maart.                      10:00 tot 17:00 uur

Maandag 22 juni                         10:00 tot 17:00 uur

Maandag 9 november               10:00 tot 17:00 uur