Over ons

Regenesis-Touch workshops zijn er voor iedereen die zijn geest, lichaam en ziel in balans wil brengen, wil voeden en verrijken.

Onze workshops en opleidingen worden gegeven door zeer ervaren gecertificeerde trainers. De trainers van de Academy hebben een enorme passie voor de energetische natuurgeneeswijzen en willen dit doorgeven in een omgeving van saamhorigheid, integriteit, liefde en zorgzaamheid. Belangrijk is dat jij als prachtig mens de ruimte krijgt iets moois te leren om je echt te transformeren naar een gezonder en gelukkiger leven.

Karin Randolph, certified Regenesis-Touch Trainer

De workshops in België worden gegeven door Karin Randolph. Een ervaren therapeut en een enthousiasmerende trainer:
"Een aantal jaren geleden kwam ik na een hele lange zoektocht terecht op de workshop Regenesis-Touch. Na de introductieochtend en het opwekken van de Blue Dot Energy bij mijzelf had ik een gevoel van ’eindelijk thuiskomen’. Dit was waar ik jarenlang naar op zoek was geweest. Geen inwijdingen, geen rituelen, maar eenvoud, nuchter en met beide benen op de grond.

Regenesis appelleert voor mij aan een basisprincipe namelijk dat werkelijk iedereen energie kan opwekken, doorgeven en daarmee zichzelf en anderen kan helpen genezen. Al tijdens de workshop heb ik mij toen direct aangemeld voor de jaaropleiding. Sinds een aantal jaren ben ik nu werkzaam als Regenesis Healing therapeut en heb al vele cliënten mogen behandelen op lichamelijk en op geestelijk/emotioneel gebied.

De methode Regenesis waarbij je met behulp van de Blue Dot Energy het zelfhelend vermogen kunt versterken is uniek. Hoe meer mensen deze methode kunnen gebruiken hoe mooier ik het vind. Ik ben er trots op dat ik nu als trainer deze kennis aan anderen door mag geven."

Voor de site van mijn Regenesis-Healing praktijk kijk je op www.karin-randolph.nl


QUANTUM ACADEMY Nederland.
De Quantum-Academy en Regenesis-Europe werken volgens het non-profit principe. Zij organiseren workshops en opleidingen voor natuurgeneeskunde,alternatieve therapie, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling. Om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen werken wij samen met de International Association of Quantum-Healing. en zijn wij aangesloten bij de CRKBO en de RBNG. Wij integreren het beste van de traditionele westerse lichaam-geest kennis met de natuurlijke geneeswijzen uit het oosten en oudheid, om mensen zichzelf te helpen helen en transformeren, zowel lichamelijk en geestelijk alsook spiritueel.