Reacties cursisten

Reacties op de workshops Regenesis-Touch


Enkele reacties van oud-cursisten aan de workshops Regenesis-Touch

reacties cursisten hart


Het is altijd prettig om te lezen wat de ervaringen van andere mensen zijn geweest op een workshop. Het geeft ook een goede indruk van de sfeer en de belevenis van de workshop. Wil je zelf ook een reactie schrijven? Klik dan hier 

Bij het aanzetten van de muziek voelde ik de energie al stromen. Het was als een slapend hart die terug wakker werd maar wel een aangenaam gevoel., sterke stroming. Wat deze energie doet met je lichaam heb ik zelf kunnen ervaren. Vooral het uitlijnen van mijn rug, bekken en staartbeen heeft de healing in gang gezet. Ik voel mij vrijer en kan soepeler bewegen. Het geven aan de medecursisten ging met veel vertrouwen en ik voelde mijzelf bij hen heel veilig. Het was een hele beleving, ik zit er nog volop in. Dankjewel om mij hier kennis mee te laten maken.
Petra Braeckmans

Tijdens de Touch workshop voelde ik al dat ik de jaaropleiding interessant zou gaan vinden. De Healing-opleiding maakt dit helemaal waar. Mooi om de wederzijdse energie te ervaren, zowel als behandelaar en als ontvanger.
Joyce van den Bergh

Zowel de Touch als de Healing vind ik zeer leerrijk, duidelijk uitgelegd en bewustmakend.
Pat Truyen

De Healing is een heel rustgevende methode. Het zijn intensieve dagen maar een mooie reis, een mooie groei en een warm gevoel van dankbaarheid. Vooral, hoe sommige mensen reageren op jouw behandeling. Ik blijf verbaasd over mijn lichamelijk gevoel na een behandeling.
Heleen

Regenesis-Touch was een zeer fijne workshop om te volgen. Heel goed opgebouwd. Een maximum aan informatie op de korte tijd. Heel goed gebracht door Karin. Zij kan zeer interessant vertellen op een manier dat je snel veel leert én zij creëert een veilige sfeer om te durven vertrouwen. De behandelingen zijn deugddoend om te krijgen en interessant om te geven. Het is heerlijk om je lichaam te volgen zonder censuur.
Hadewig Dierickx

Heel fijn, een echte aanrader.
Dini van Hoecke

Zeer leerrijk en aangenaam verrast wat ik met een lichte aanraking zoveel teweeg kan brengen.
Niek de Rijcke

De jaaropleiding Regenesis Healing is heel goed. Zeer bijzonder, leerzaam en inspirerend. Het brengt mij dichter bij mijn kern. Ik heb voldoende vertrouwen gevoeld om hier mee door te gaan.
CE

Ik ben enthousiast over de jaaropleiding, Regenesis-Healing. Het is heel leerrijk en sluit aan bij mijn eigen pad/bestemming en is een mooie aanvulling op mijn persoonlijke groei. Het afwisselend bespreken en oefenen maakt dat de opleiding bijzonder interactief is. Regenesis is een heel goed instrument voor het werken op een hoger niveau. Een eerlijk contact met jezelf, de bron van de zelfgenezing.
PAM

De Healing-opleiding is een verrijking in mijn leven. Het is een katalysator geweest in mijn eigen herstel en evolutieproces. Regenesis is zo zacht dat het ook bij hypergevoelige mensen werkt en bij zeer ernstige problematiek.
Christine Baeijens

Een aanrader voor iedereen die worstelt met beperkingen en gevoelens, met en zonder klachten. Het is een geweldige ervaring in het opwekken, geven en ontvangen van energie. Ook het ontmoeten van gelijkgezinde mensen. 25 Jaar geleden had ik een dwarslaesie. Naar vele jaren therapie kon ik uiteindelijk weer lopen, maar was erg stijf en had altijd nog veel rugklachten. Tijdens de workshop werd ik geraakt door te beseffen welke emotionele verbondenheid erbij mij was aan mijn rugklachten en de bijbehorende geschiedenis. Het was een buitengewone ervaring toen tijdens de workshop mijn rug loskwam.
JosEen fantastische ervaring, supergoede leerschool en ik ben trots op mezelf dat ik het nu ook weet dat ik het in mijn vingers heb.
Stefanie D.


Heel bijzonder en mooi. Ik ga dan ook zeker door met de jaaropleiding. Dit is precies wat ik zocht.
Chantal


Leerzaam. Verrassend. Volgens verwachting en meer!
Annemarie Karlas

Een rustige, liefdevolle manier om de klachten van je lichaam aan te pakken.
Yves Buidin

Ik zag al een aantal jaren blauwe puntjes op en om het lichaam van mijn cliënten. Toen ik van een kennis hoorde over de Blue Dot Energy ben ik dit op Google gaan opzoeken en kwam toen uit Quantum Academy. Ik heb verschillende andere cursussen gevolgd. Daar waar ik bij andere cursussen twijfel ervoer, was dat bij de workshop Regenesis-Touch niet zo. Ik heb het als buitengewoon ervaren; het ongekende gevoel van rust, stilte en vertrouwen. Ik vond de workshop helemaal prima. 
Jacqueline K.

Een hele mooie ervaring. Met een hele enthousiaste trainster en hele mooie lieve cursisten.
MvK

Heel aangenaam, zeer toepasbaar wat geleerd is. Bijzonder om te merken wat het lichaam weet en dat het weet wat het moet doen!
Christel Michielsen

De workshop vond ik zeer zorgvuldig, niet zweverig, helder en ook zeer toepasbaar. Ik gebruik intuïtieve handoplegging al sinds mijn kindertijd. Dat wat ik al zo lang voelde wilde ik graag verdiepen. Voor herhaling van de voortgang vatbaar.
Agnes

Zo simpel, zonder geheime inwijdingen en zo, zeker niet vaag. 
Gevoel, denken en doen zijn in balans.
Pieter

Bijzonder! Kan het een ieder aanraden om het zelfhelend vermogen te activeren. Mijn artrose knieën en gescheurde meniscus waren het 1e uitgangspunt om de workshop te volgen. Na de workshop voel ik dat mijn rug weer recht is en ik kan zelfs zonder moeite weer trap lopen!
Riet Slabbers

Duidelijke theorielessen, aansluitend op de praktijk.
Roelof K.

Mijn enthousiasme voor energetisch werk is toegenomen. Een verrijking en aanvulling op mijn energetische toolbox.
Anouk

Bijzonder en prettig om 2 dagen ondergedompeld te worden in Regenesis. Bedankt!
Judith