Regenesis-Healing

Jaaropleiding Regenesis-Healing

Regenesis-Healing Therapie van Robert Rasmusson


REGENESIS-HEALING JAAROPLEIDING NU OOK IN BELGIË!

Vanaf 23 juni 2017 wordt voor de eerste keer in België in La Foresta ook de jaaropleiding Regenesis-Healing gegeven. Hiermee kun je Regenesis Healing Practioner of Regenesis Master Practioner worden.

LEADING IN ENERGY MEDICINE

​"Met hart en ziel met je handen leren genezen."

Regenesis-Healing Therapie

Heb je de basis workshop Regenesis-Touch gedaan? Dan is Regenesis-Healing Therapie het enige juiste vervolg. Deze opleiding is een "must" om het werk van Rasmusson volledig onder de knie te krijgen. Je leert de meest verfijnde methoden en geavanceerde technieken voor lichaam en geest die je op het gebied van energetisch genezen zult tegenkomen.

Het is tevens een volwaardige natuurgeneeskundige opleiding. Geschikt voor iedereen die daadwerkelijk mensen wil helpen. Die veel uiteenlopende klachten effectief maar ook blijvend wil helpen genezen. Maar ook voor degene die zijn eigen genezing wil bewerkstelligen.

Regenesis-Healing

Vooruitstrevend
Je zult versteld staan wat deze vooruitstrevende methode van Regenesis healing zal toevoegen aan je kennis op het gebied van genezen met je handen. Rasmusson neemt je mee op een complete reis door het lichaam. Je leert vele handposities die net zo spectaculair en effectief zijn als waarmee Rasmusson bekend werd. Je leert ook verbanden te leggen tussen lichaam en geest om zo de oorzaak en niet alleen de pijn op te lossen.

                 Kirlian foto van Rasmusson's duimen

Duur van de jaaropleiding

De jaaropleiding Regenesis-Healing bestaat uit vier workshop-weekenden van drie dagen en zes oefendagen.

Blue Dot Energy

Natuurlijk wordt ook bij Regenesis-Healing gebruik gemaakt van de Blue Dot Energy, nu alleen nog uitgebreider als in de Regenesis-Touch workshop. Het is de energie die weer opgewekt kan worden vanuit onze cellen en het is een zeer krachtig middel om genezing te versnellen.
Lees meer over de Blue Dot Energy.

Ondersteuning reguliere en alternatieve geneeskunde

Door de paramedische benadering is Regenesis-Healing bij uitstek geschikt als complementaire geneeskunde. Regenesis ondersteunt ook sterk de effectiviteit van behandelingen die gegeven worden op gezondheid gerelateerde gebieden, zoals allopathische en homeopathische geneeswijzen, acupressuur, acupunctuur en andere lichamelijke, emotionele of spirituele therapieën.

Voor therapeuten in België en Nederland kijk op: www.regenesis-practitioners-therapeuten.nl

De Basis methode van Robert Rasmusson heet in Europa Regenesis-Touch, Regenesis Healing therapie is de professionele Healing methode van Robert Rasmusson. De Quantum-Academy is het enige gecertificeerde opleidings instituut van de Regenesis Healing methoden in Nederland. Regenesis-Europe is de enig licentiehouder voor Europa en is ook houder van de copyrights van Regenesis Healing en zijn methodieken. De Blue Dot Energy® en Regenesis® zijn beschermde merken. Copyrights 2008-2016