Robert Rasmusson, de bedenker van Regenesis-Touch

Robert Rasmusson

Robert Rasmusson
9 juli 1919 - 12 september 2001

Robert Rasmusson

Robert hielp mensen door intuïtief zijn handen te leggen op plaatsen waar mensen fysiek en emotioneel pijn hadden. Dit leidde tot zeer opmerkelijke resultaten. Rond 1970 verhuisde hij uit de Bay Area (San Francisco) naar Santa Cruz in het zuiden van Californië. Geleidelijk ontwikkelde hij een zeer goed lopende healing praktijk.

Healing opleiding 

In 1980 richtte Robert Rasmusson 'the Centre for Integrative Psychology' op binnen de Columbia Pacific University. Hij deed dit samen met Dr. Lisinka Ulatowska (PhD in de psychologie) en Earle Lane, een Kirlian Energie onderzoeker en o.a auteur van Rainbows of Life.
Robert heeft vele artsen, verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers opgeleid. Voor het centrum ontwierp Robert namelijk een professionele healing opleiding, gebaseerd op zijn werkboeken in energy healing. Vele studenten maakten dit een onderdeel van de graad die zij op de universiteit behaalden. 

Regenesis en de Blue Dot Energy

Robert's studenten kwamen in 1980 met de naam Regenesis. Dit is gebaseerd op Robert's filosofie dat het lichaam zich regenereert op het cellulaire niveau tijdens de genezing. (Regenereren betekent herscheppen.) Zeesterren, hagedissen, kikkers en andere dieren kunnen delen van hun lichaam regenereren. Robert Rasmusson voelde en wist dat  die mogelijkheid bij mensen ook aanwezig is en kan worden geactiveerd.

Dit is een van meest krachtige methoden om energie te genereren voor genezing. We noemen dit de Blue Dot Energy. Deze Blue Dot Energy methode is uniek voor het werk van Robert Rasmusson. "Soms", zei hij, "moeten we een jump start maken om dingen weer opnieuw aan het rollen te krijgen. Als we verdriet hebben of ziek zijn heeft onze batterij bijna geen energie meer. Dan moeten we de hulp van een andere persoon vragen om deze batterij weer te starten".

Rasmusson's methode

Indrukwekkende resultaten

De mensen die zijn professionele werk hebben mogen mee maken waren diep onder de indruk van zijn resultaten. Artsen vonden zijn werk op zijn minst 'zeer opmerkelijk'. Met name wanneer zij de sensatie van een snelle genezing meemaakten. Dit was het eenvoudigst te zien bij het 'beenderen smelten' waar Robert spectaculaire resultaten mee behaalde. Maar zijn resultaten bij de behandeling van mensen met chronische en/of depressieve en psychologische ziekten waren eigenlijk veel indrukwekkender.

Missie

Robert Rasmusson was een man van weinig woorden. Zijn leven draaide rond genezing, het geven van onderwijs en het beoefenen ervan. Zijn belangrijkste en enige missie in het leven was om mensen te helpen. Hij was zeer toegewijd aan die missie en liet nooit iemand in de steek. Tijdens zijn jarenlange werkzaamheden in Californië hielp hij duizenden mensen over de hele wereld. Ook gaf hij les aan veel prominente artsen en beoefenaars van holistische beroepen. Sommigen van hen geven nu les op de Universiteit van Californië, Santa Cruz en andere universiteiten.

Regenesis zoals Rasmusson het al jarenlang deed

Robert's werk omvat:

Regenesis-Touch basis healing methode

Regenesis-Touch is een over een periode van meer dan 60 jaar een bewezen vorm van genezen met je handen. Het is het krachtigste energie medicijn, zonder schadelijke bijwerkingen. De Blue Dot Energy en levenskracht energie zijn de bindende factor. Het is fantastisch om te zien hoe je die verbinding kunt versterken om jezelf en anderen te kunnen helen. Je kunt Regenesis-Touch inzetten op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Regenesis Healing Natuurgeneeskundige Beroepsopleiding

In tegenstelling tot zijn basis methode Regenesis-Touch is Regenesis-Healing een professionele beroepsopleiding. Robert heeft zijn beste leerling Jim Mann gevraagd zijn bijzondere werk voort te zetten. Jim Mann werkt al meer dan veertig jaar met deze methode. Hij heeft zijn ervaringen van de meest recente medische informatie voorzien en aanvullende technieken toegevoegd.

Hermina Sauberman, Roberts weduwe, heeft Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos gevraagd om Roberts werk voort te zetten in Europa. Gerdo en Jeannette hebben gedurende bijna vier jaar Roberts werk van Jim mogen leren. Zij geven nu de Regenesis-Touch workshops en Regenesis-Healing opleiding in Nederland en daarbuiten.

Vanaf juni 2017 wordt voor de eerste keer de jaaropleiding Regenesis-Healing ook in België gegeven. Kijk voor verder informatie op de pagina Regenesis-Healing.