Meer reactie’s

Het is altijd fijn als belangstellenden kunnen lezen wat anderen van de workshop vinden. 

Regenesis-Touch, behandeling atlas draaier.

Regenesis-Touch, behandeling atlas draaier.

Regenesis-Touch atlas-draaierbehandeling

Regenesis-Touch, behandeling nekwervels

Goed toepasbaar

★★★★★
5 5 1
Heel aangenaam, zeer toepasbaar wat geleerd is. Bijzonder om te merken wat het lichaam weet en dat het weet wat het moet doen! Christel Michielsen

Een laagdrempelige cursus. Iedereen kan het

★★★★★
5 5 1
Ik heb ook echt het gevoel dat ik met geleerde aan de slag kan. Dit is een cadeautje voor jezelf en voor degene die je mag behandelen. Met een enkele aanraking kon ik bij mijn verdriet komen iets waar ik normaal veel moeite mee heb.

Een hele mooie ervaring.

★★★★☆
4 5 1
Met een hele enthousiaste trainster een hele mooie lieve cursisten. Ik werd tijdens de workshop door een medecursist behandeld. Werkelijk verbazend om te merken hoe mijn heupen ontzettend draaiden en later het klappertanden als ontlading van mijn opgebouwde spanning.

Positief effect!

★★★★★
5 5 1
Ik ken Karin al langer. Haar enthousiaste verhalen en de wens om mijn moeder te kunnen helpen heeft mij doen besluiten om de workshop te gaan volgen. Door de opgedane kennis en de oefeningen als cursisten op elkaar vond ik vooral de tweede dag van de workshop heel bijzonder. Het allermooist is echter de ervaring van de energiestroming en het positieve effect van mijn behandeling op mijn medecursisten.

Warm. Boeiend. Interessant.

★★★★☆
4 5 1
De eerste sessie van het uitlijnen vond ik echt indrukwekkend.

Fantastisch weekend

★★★★★
5 5 1
Hallo Karin, bedankt voor het fantastische wekend afgelopen herfst. Ik ben zeer onder de indruk geraakt van Regenesis-Touch en ga zeker ook de opleiding Regenesis-Healing doen. Liefs Monique

Bijzonder!

★★★★★
5 5 1
Kan het eenieder aanraden om het zelfhelend vermogen te activeren. Mijn artrose knieën en gescheurde meniscus waar het eerste uitgangspunt om de workshop te volgen. Na de workshop voel ik dat mijn rug weer recht is en ik kan zelfs zonder moeite weer traplopen!

Eenvoudig te leren

★★★★☆
4 5 1
Ik wil graag mensen helpen. Toen ik op de site las dat je dit eenvoudig met Regenesis kunt aanleren, besloot ik onmiddellijk de workshop te gaan volgen. Het was buitengewoon dat ik tijdens het oefenen op elkaar er bij de behandeling van het bekken zoveel oud verdriet boven kwam.
Insert Image